Een compleet gecertificeerd alarmsysteem

Bij een moderne school hoort een kwalitatief en hoogwaardig alarmsysteem.
Dat vinden we bij LIHO, maar ook bij het Varendonck college in Asten.

Met de renovatie van het pand heeft LIHO het voorzien van een volledig gecertificeerd brandmeld- alarmsysteem. Goed voor het bewaken en borgen van de veiligheid van studenten en docenten.

Het Varendonck College is een brede scholengemeenschap, gevestigd in Asten en Someren, waar leerlingen kunnen kiezen uit alle bestaande typen regulier voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, VMBO met en zonder leerwegondersteuning, HAVO, Technasium en VWO inclusief tweetalig gymnasium en atheneum, voor elk wat wils.

Aangezien het Varendonck college een moderne school is met modern onderwijs hebben wij dan ook de keuze gemaakt voor het toepassen van kwalitatief hoogwaardige producten en de nieuwste en “modernste” technieken.

Een compleet gecertificeerd alarmsysteem

Gerelateerde projecten

Project
Nieuw

Winkelcentrum Kernkwartier

Project
Nieuw

EDCO

EDCO is een wereldwijd opererend import-/exportbedrijf.

Project
Nieuw

Hotel Pullman Eindhoven Cocagne

Een overnachting in een hotel is een beleving en moet ook altijd een beleving blijven. Dat werd een uitdaging toen Cocagne Investments B.V. ons benaderde om de complete brandmeldinstallatie van Pullman Eindhoven Cocagne te vervangen. En dat, zonder de gasten die op dat moment aanwezig waren te storen.

Project
Nieuw

GGD Brabant-Zuidoost

Spoedeisende hulp mag nooit te laat komen. Daarom heeft LIHO voor GGD Brabant-Zuidoost het hele alarm- en toegangscontrolesysteem voorzien van de meest geavanceerde technieken.

Project
Nieuw

Inalfa

Flexibele beveiligings oplossingen

Project
Nieuw

013 Poppodium Tilburg

Muziek is meer dan alleen een beleving. Muziek is emotie, maar het kunnen blijven garanderen van deze beleving gaat altijd gepaard met veiligheid. De veiligheid van je bezoekers staat voorop, zo ook bij 013 Tilburg.

Project
Nieuw

Instituut Clingendael

Het Nederlands instituut voor Internationale Betrekkingen is een plek waar de kennis van de wereld samenkomt. Daar waar internationale betrekkingen een veiligheidscultuur vormen, moet de veiligheid binnen deze muren staan als een huis.

Project
Nieuw

Distributiecentrum DSV XXL Venlo

In veel loodsen en distributiecentra staan dagelijks voor kapitalen aan goederen opgeslagen. Met een goede inbraaksignalering wordt 90% van de diefstal van goederen voorkomen. Inbraaksignalering van LIHO bestaat uit: Detectie, Signalering, Actie en Terugkoppeling

Project
Nieuw

Sofitel Legend the Grand Amsterdam

Bij een vijf-sterren beleving hoort een vijf-sterren beveiligingssysteem. Sofitel The Grand maakt deze verwachting al sinds 1992 meer dan waar. Discretie én veiligheid voor al haar gasten.

Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.