Afbeelding1 Afbeelding2

Inbraakbeveiliging


Door de toenemende criminaliteit worden bedrijven, instellingen en particulieren gedwongen steeds hogere eisen te stellen aan beveiliging. Ook verzekeringen verlangen dit van u. De investering hiervoor staat gelukkig in schril contrast met de schade als gevolg van bijvoorbeeld inbraak of vandalisme. Voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen.

Voor inbraakbeveiliging biedt LIHO verschillende oplossingen, die zich kenmerken door hoogwaardige kwaliteit en eenvoudige bediening. Het systeem voorziet exact in uw veiligheidsbehoefte en wordt binnen uw budget op maat gemaakt en geïnstalleerd. Ook het onderhoud en de service van uw beveiligingssysteem vallen onder onze verantwoording, zodat u zich in alle veiligheid bezig kunt houden met uw eigen zaak. Deze systemen zijn uiteraard ook beschikbaar voor particulieren.

De systemen voldoen aan de strenge eisen en worden met certificaat geleverd. Dit certificaat geldt niet alleen als garantie voor veiligheid, maar kan u tevens een korting op uw premie bij uw verzekeraar opleveren.